Bokbrunsj # 6

Dagens brunsj- meny:

*Kylling
*Salat
*Creme Frache
*Pepsi max

Boken «Der jorden reiser seg» av Anuradha Roy, har ikke kommet så langt i den enda men dette virker lovende og på baksiden står det følgende…

For å legge en stor sorg bak seg flytter Maya til en liten landsby ved foten av Himalaya. På dagtid underviser hun ved en klosterskole, og om kvelden hjelper Maya den sjarmerende og beleste Diwan Sahib med en biografi han skriver på. Maya knytter tette bånd til den unge nabojenta Charu. Litt etter litt får Maya en ny tilværelse på fote, og livet gir igjen mening. Da hun møter fjellføreren Veer, oppstår det sterke følelser. Idyllen i den lille landsbyen og framtiden til den kristne skolen, som er Mayas nye verden, trues når en maktsyk byråkrat starter en lokal valgkampanje samtidig som en sterk hindunasjonalistisk bevegelse blomstrer opp. Dette splitter naboer og venner. Maya må konfrontere bitre og vonde sannheter om de som står henne nær.

Med dette ønsker jeg  dere en fin Lørdag!

Sendt av

Så kjekt at du fant veien til bloggen min! Her finner du omtaler og annet bokrelatert stoff

10 thoughts on “Bokbrunsj # 6

  1. Nå vart jeg litt sulten…har glemt å spise frokost (romle romle), så dette så jo berre lækkert ut Beathe:) Kos deg med boken, gleder meg også til å lese den:) Ha en super duper helg!:)

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s