Dette er status for April – oppsummering!

Da har vi lagt April måned bak oss og glade Mai dager ligger foran oss. Det er på tide å gjøre opp status for  måneden som har gått!

Her er listen over bøker som er lest denne måneden!

 1.  Straff av Birger Baug
 2. Paradis tapt av Birger Baug
 3. Død sjel av Birger Baug
 4. Ikke flere mord av Maria Lang
 5. På øverste hylle av Jill Mansell
 6. Fristet over evne av Jill Mansell
 7. Når du minst venter det av Sarah Rayner
 8. Sjokolade englens-diett av Carole Matthwes

 Jeg kom opp i 8 bøker denne måneden og da klarte jeg målet mitt som er 8 bøker pr måned, men jeg har ikke lest 8 bøker hver eneste måned hittil i år slik at jeg ligger vel 5 bøker  «etter skjema» om jeg skal klare 100 bøker i år. Tror det kan gå greit jeg!

Når det gjelder  Frihetens vinder av Lois Leveen og Åpne sår av Gillian Flynn, er jeg godt i gang med de men de er ikke ferdiglest ennå dermed havner de på listen over leste bøker i Mai måned.

Bokanmeldelser

I den måneden som nå har gått har jeg skrevet 6 bokanmeldelser,  jeg mangler  dermed 2 stykker og i tillegg  mangler jeg en fra Januar. Noen av dem skal jeg få gjort i løpet av den førstkommende uken.

Her er listen over bøker som er kjøpt denne måneden!

Når det gjelder innkjøp av bøker så gikk jeg på trynet så det sang etter denne måneden også! Sånn går det når det er mye tilbud rundt omkring, det er kun to bøker jeg har betalt full pris for og da er det ikke så ille. Ikke alle er med på bildet fordi de ikke har kommet hjem ennå!

 1. Predikanten av Camilla Läckberg
 2. Isprinsessen av Camilla Läckberg
 3. Tyskerungen av camilla Läckberg
 4. Ildvitnet av Lars kepler ( Glemte å avbestille )
 5. Dødelige masker av Sylla Goldenbaum
 6. Villa Serena av Domenica De Rosa
 7. Lucifers Evangelium av Tom Egeland
 8. Over de hundre Fjell av  Reyna Grande
 9. Lucy Sullivan skal gifte seg av Sophie Kinsella
 10. Sjokolade engelens-diett av Carole Matthews
 11. Ladies av Mara Lee
 12. Elsker, elsker ikke.. av Jane Fallon
 13. CeeCee honeycutts reddende engler av Beth Hoffman
 14. Flaskepost fra P av Jussi Adler-Olsen

Her er listen over bøker som er mottatt fra ulike forlag

Har også denne måneden vært heldig og mottatt en del leseeksemplarer fra diverse forlag!

 1. Fortellingen i Fiolinen
 2. Jenta med snø i håret
 3. Åpent sår
 4. Når du minst venter det
 5. I skyggen av store trær
 6. Sammen skal vi holde himmelen
 7. Deres nærvær er ønsket i Suvanto
 8. Ulvetone
 9. Da Gud var en kanin
 10. Inn i Elden
 11. Villheks- ildprøven
 12. Kjenn ditt hjarta falle
 13. Saman er ein mindre aleine
 14. Å bake i kigali
 15. Himmelen er for alle
 16. Mississippi
 17. Duevokterne
 18. V for Vendetta
 19. En gang skal vi fortelle hverandre alt
 20. Blå kvelder
 21. Brennende spor
 22. Zulu

Da ser jeg og sikkert flere med meg frem til gode lesedager både inne og ute i solen! Jeg ønsker Mai måned hjertelig velkommen!

  22 thoughts on “Dette er status for April – oppsummering!

  1. Anette 30. april 2012, kl. 07:56 Reply

   Så flott oppsummering! At vi er boktvillingsjeler er det ingen tvil om; jeg har også oppsummering av april på bloggen min i dag 🙂 Ønsker deg en super mandag, har du langfri kanskje? Jeg må på jobben i dag, men ute striregner det, så det gjør ingenting! Klem fra Anette 🙂

   Lik

  2. Beathesbokhylle 30. april 2012, kl. 08:14 Reply

   Tusen takk for det Anette:-) Vi har nok veldig lik boksmak, ingen tvil om det:-) Veldig fin oppsummering for måneden som har gått inne hos deg også så jeg,veldig bra og spennende! Jeg jobber ikke så jeg har «fri» hele tiden, her er et strålende sol og det står handling og litt vasking av hus på programmet her før jeg setter meg ut med noen bøker:-) Ha en super dag på jobben kjære deg:-)
   klem Beathe

   Lik

  3. ellikken 30. april 2012, kl. 08:20 Reply

   Milde himmel så mange bøker du får! Hva er oppskriften?? – Og jeg kan ikke annet enn å le når jeg ser hvor mange bøker du har kjøpt… Det letter tross alt min samvittighet for stadig fullere bokhyller. Ikke at det vil blidgjøre min samboer å se at det fins folk som hamstrer mer enn meg, for all del, men det er definitivt en trøst for meg 😀
   Ellers: woah, 8 bøker er bra! Og enda er det en dag igjen av måneden… 🙂

   Lik

  4. Ninaforfatter 30. april 2012, kl. 09:41 Reply

   Skal bli spennende å høre hva du mener om «Ladies». Jeg måtte avbryte den pga småbarnstida hvor ingenting går som man planlegger, men har skrevet den opp på planen over hva jeg skal lese iår… Lars Kepler sin bok glemte jeg å avbestille også, hehe.
   Jeg har ikke spurt et eneste forlag om å få tilsendt leseprøver, for jeg liker å velge selv – etter hjerte og tips fra andre.

   Lik

  5. Beathesbokhylle 30. april 2012, kl. 10:01 Reply

   Det var kanskje litt vel mange denne måneden,det er pga nye «avtaler» med nye forlag. Ja,hehe….de bokkjøpene de bokkjøpene..enda så klør jeg i fingrene etter å bestille enda flere.. men jeg får se om Mai måned blir en kjøpefri måned..Haha…yeah right!

   Lik

  6. Beathesbokhylle 30. april 2012, kl. 10:04 Reply

   Ser den om at du vil velge bøkene selv, men det er et fint alternativ syntes jeg og mange forlag har en slik ordning at de sender mail og du bestemmer selv om du vil motta boken eller ikke, det er heller ikke noe press om at du MÅ lese boken eller skrive om den.For meg som ikke liker å låne bøker på biblioteket av en merkelig grunn jeg selv ikke aner så er dette helt ypperlig. Tips fra andre mottaes alltid med stor takk:-)

   Lik

  7. Siljeblomst 30. april 2012, kl. 10:59 Reply

   Åtte bøker er bra, Beathe! Og så får du trøste deg med at vi er flere som ikke helt har klart målet om bokkjøpbegrensning denne måneden 😉

   Flott oppsummering!

   Lik

  8. Beathesbokhylle 30. april 2012, kl. 11:50 Reply

   Tusen takk for det Silje:-) Går ut fra at vi går «på trynet» den ene etter den andre når det gjelder bokkjøp!

   Ha en strålende dag!

   Lik

  9. Ingalill. 30. april 2012, kl. 15:07 Reply

   Fantastisk hvor produktiv du har vært i April. Jeg merker meg 3stk Birger Baug på rappen. Det er alltid et kvalitetstegn når man sluker serier på kronologisk rekke. Får meg til å glede meg til det er min tur!

   Lik

  10. Beathesbokhylle 30. april 2012, kl. 15:35 Reply

   Tusen takk for det:-) Bøkene til Birger Baug falt jeg pladask for, så de ble unnagjort i løpet av påsken. Gled deg!

   Lik

  11. Elida 30. april 2012, kl. 15:43 Reply

   Av dine kjøpte bøker har eg lest Läckberg-bøkene (bra!), Over de hundre fjell (heilt grei!) og CeeCee Honeycutt (meget bra!).

   Du mottar veldig mange bøker frå forlag, og Mississippi skal eg og lese, medan Jenta med snø i håret leste eg i påsken (grei debutantkrim!).

   Fint oppsummeringsinnlegg; skal skrive mitt og øyeblikk:-)

   Lik

  12. Beathesbokhylle 30. april 2012, kl. 16:09 Reply

   Tusen takk for det:-) CeeCee boken har jeg hatt på listen lenge og den fant jeg på salg på cdon, da var det ikke noe å lure på. Kjekt med masse godt lesestoff på lur.
   Da ser jeg frem til din oppsummering:-) Ha en fin ettermiddag:-)

   Lik

  13. Siljeblomst 30. april 2012, kl. 17:23 Reply

   Boka jeg vant kom frem allerede på fredag – så den ble med i bokhyllefilmen:-) Tusen takk, Beathe, jeg gleder meg til å lese den 🙂

   Lik

  14. Beathesbokhylle 30. april 2012, kl. 17:29 Reply

   Ja,jeg har jo sett den flotte filmen din, glemte jeg å kommentere mon tro? Så fint at boken kom så raskt frem:-) Jeg likte den veldig godt og har en til av den.

   Lik

  15. Gråbekka`s Blogger 30. april 2012, kl. 19:29 Reply

   8 Bøker det er jo kjempebra:) Masse gode bøker du har lest, og hvor mange spennende bøker du har kjøpt, og fått av forlagene:) Flott oppsumering av måneden:) Ønsker deg også en flott bokvår:) Kos deg med alle bøkene og ha en flott kveld:) Klæm!:)

   Lik

  16. MoonStar 30. april 2012, kl. 19:31 Reply

   Ojj.. Så mange bøker du fikk denne månten :O Kos deg masse med all lesestoffet 🙂

   Sjølv har eg ikkje lest nokon av disse. Men er veldig nysgjerrig på Lucifers Evangelium. 🙂
   Ser frem til og se hva du syns om den 🙂

   Lik

  17. Beathesbokhylle 30. april 2012, kl. 20:09 Reply

   Tusen takk for det:-)Er fornøyd med måneden som har gått, må bare skkjerpe meg litt med disse bokanmeldelsene,hehe;-) Ha en fin bokvår du også og ha en fin kveld Isabella:-)

   Lik

  18. Beathesbokhylle 30. april 2012, kl. 20:16 Reply

   Tusen takk for det:-) jeg er også veldig spent på Tom Egelands bok for jeg har aldri lest noe av han før.

   Lik

  19. Mary-Anne 30. april 2012, kl. 20:36 Reply

   himmel og hav eg bøyer meg i støvet … for en bok entusiast hee hee 😀
   eg rekker ikke lese mer enn 4 bøker i måneden, og eg ender alltid opp med å hamstre mer enn eg klarer å gape over.
   du verden så mangen bøker du fikk tilsendt da … hvordan ?

   Lik

  20. Beathesbokhylle 30. april 2012, kl. 21:26 Reply

   Kjenner til det der,bunken over uleste bøker vokser for hver eneste måned her i huset.4 bøker pr mnd er slett ikke verst det heller da.

   Lik

  21. Sissel 5. mai 2012, kl. 21:31 Reply

   Hei, jeg er egentlig ingen bloggleser, men dette så veldig spennende ut. Jeg har vært lesehest siden jeg var 6, men har liksom fått en «lesepause» som jeg ikke helt kommer ut av. Linken til bloggen din fant jeg på bokelskere.Jeg har mange bøker som står ulest og venter på meg. Kult med antall leste sider (status osv). Hvordan fungerer det?
   Jeg får bare lest så alt for lite… Dette var i alle fall inspirerende – takk 🙂 Sissel

   Lik

  22. Beathesbokhylle 6. mai 2012, kl. 08:42 Reply

   Tusen takk for hyggelig kommentar, kjempekoselig å høre:-) Håper at leselysten din kommer tilbake, jeg har ikke alltid vært en lesehest selv, men vært av og på i alle år. Det er først det siste året at det har tatt helt av for min del:-) Når det gjelder disse «boksene» med prosent så er det bare å dobbeltklikke inne i boksen da kommer du frem til sider hvor du lager disse.. du kan selv velge farge.
   Ønsker deg en flott Søndag, Sissel

   Hilsen Beathe

   Lik

  Legg igjen en kommentar

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

  Twitter picture

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

  Google+ photo

  Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

  Kobler til %s

  elisemundal.com

  Blomster, Bobler & Bøker

  En blogg om bøker

  Alettesbokverden

  En blogg om bøker

  Mellom bokstablene

  En blogg om bøker

  Nye Muriel

  Farger og fugler, fantasi og frihet

  Marta Breens blogg

  Hele Norge baker ikke

  Sukkerrør

  En blogg om bøker

  Alureliterature

  En blogg om bøker

  Labbens bokblogg

  There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

  amylin's book chatter

  En blogg om bøker

  The Girl Who Reads

  En blogg om bøker

  Stjernekast

  En blogg om bøker

  Tjuetre 06.Com

  En Bergenser leser bøker

  rettfrahjerteblog.wordpress.com/

  Straight from my heart

  Kulturbloggen til guffen

  En blogg om bøker

  ebokhylla mi

  En blogg om bøker

  Bokelskerinnen

  Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

  forfatterwannabe

  Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

  Tea, Books & Gilmore Girls

  En blogg om bøker

  Forfatterfrue

  Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

  Astri utan D

  Film. Bøker. Musikk. ++

  Alt du vet er feil

  En blogg om bøker

  Heges bokverden

  En blogg om bøker

  Endast Eböcker ...

  En blogg om bøker

  koffiehart

  En blogg om bøker

  Lesenyter

  En blogg om bøker

  Stine Friis

  Veien mot et bærekraftig liv

  ✰ Skorpionen's hjørne

  En blogg om bøker

  Ariel

  En blogg om bøker

  Tones bokmerke

  En blogg om bøker

  Kort møte

  Run mad as often as you choose, but do not faint

  Les! Lue!

  Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

  Huset ved sjøen

  Tanker om laust og fast

  Hilsen fra Muscat!

  En blogg om livet mitt i Oman

  Lottens Bokblogg

  Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

  lesehestkokken

  bøker, vin & mat

  My Criminal Mind

  ~En Bokblogg

  Elise Cathrin

  Alltid på eventyr med ei bok i handa!

  %d bloggers like this: