BokBrunsj #3

Det er palmehelg og solen skinner ute, men det er kaldt! Brr…. og stakkars utemøblene mine som jeg var så optimistisk å sette ut forrige helg holder på å fryse til is der de står og lurer sikkert fælt på hvorfor de ikke kunne stå i boden til det var litt varmere ute! Ja, nå sitter ikke jeg å tror at utemøblene faktisk KAN tenke eller snakke, det kommer nok av at jeg leser en Cecelia Ahern bok og hennes bøker er jo magiske for de av dere som kjenner til bøkene hennes. Skjønt denne boken som jeg leser i nå er ikke så veldig magisk ennå i hvertfall og den er litt annerledes enn bøkene hennes pleier å være og boken er bygget opp som en korrespondanse mellom de ulike karakterene i boken,meget uvant og veldig orginalt. Jeg tror jeg liker det.
Ellers så leser jeg » Si at du lyver» med Silvia Henriksdòttir, en meget sterk bok.
Hos meg blir det en aldri så liten bokmaraton i dag for jeg skal lese ferdig disse to bøkene i dag siden jeg har skrytt på meg at jeg har lest disse i Mars, så det er nesten litt godt at de to minste er hos faren sin denne helgen slik at jeg kan disponere dagen min som jeg vil.
Bokbrunsjmenyen består av to bøker i dag :
 • Der regnbuen ender av Cecelia Ahern & Si at du lyver av Silvia Henriksdòttir.
 • Påskegodteri ( Jeg har spist frokost først altså.. )
 • Nypete
 • Pepsi max ( hadde gjemt seg på bildet gitt… hmmm…magisk..)
Da skal jeg bokdykke i dag så dere må ha en supeduper lørdag uansett hva dere måtte finne på å bruke dagen til og i kveld blir det trekning av den siste giveawayen min, gleder meg!!
carpe diem
 

2 thoughts on “BokBrunsj #3

 1. Gråbekka`s Blogger 31. mars 2012, kl. 10:50 Reply

  så koselig du hadde det:) Missunnet deg det påskeegget og det søte serviset, knæsjt med gult:)Må fylle mitt påskeegg også snart:)Kos deg masse med bøkene:)

  Har selv akkurat avsluttet «Den glemte hagen» og er litt usikker om jeg skal kaste meg over «Mørkets ansikt» eller «Mørk engel» senere idag, eller begynne på påskelitteraturen min som jeg har valgt ut:)

  Ønsker deg en god lørdag!:)

  Lik

 2. Beathesbokhylle 31. mars 2012, kl. 16:43 Reply

  Tusen takk for det:-)har tjuvstartet på påsken jeg, alt for å få snop;-)) Den glemte hagen gleder jeg meg til å ta fatt på etterhvert.Disse bøkene, ikke alltid like lett å bestemme seg for hva en skal begynne på, kan anbefale Mørk engel men så har jeg jo ikke lest den andre der da. Skal ta fatt på påskelitteraturen i morgen for jeg må bruke kvelden og natten? til å lese ferdig » der regnbuen ender»,men det er en lettlest bok så det skal gå fint.
  Håper du har hatt en fin dag:-)

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

En blogg om bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Nye Muriel

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Veien mot et bærekraftig liv

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

Les! Lue!

Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

Huset ved sjøen

Tanker om laust og fast

Hilsen fra Muscat!

En blogg om livet mitt i Oman

Lottens Bokblogg

Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

lesehestkokken

bøker, vin & mat

My Criminal Mind

~En Bokblogg

Elise Cathrin

Alltid på eventyr med ei bok i handa!

%d bloggers like this: