Topp Ten Tuesday Spring Fever: Top Ten Books I’d Play Hooky With!

 
Det er Tirsdag og det betyr at det er tid for en ny Top Ten Tuesday liste som er en ukentlig utfordring fra bloggen The Broke and  The Bookish. Denne uken vil hun som har bloggen at vi skal skrive en topp ti liste over bøker man gjerne hadde  ringt til jobben å sagt at en var syk bare for å kunne holde seg under dynen eller sittet på altanen en varm vårdag med en god bok i stedet.
Nå tror ikke jeg at jeg er typen til å gjøre nettopp dette men om jeg virkelig skulle få ett slikt innfall så måtte det blitt for disse bøkene.
 
 Din godhet av Linda Olsson

Blomstenes hemmelige språk av Vanessa Diffenbaugh

 
Før jeg sovner av S.J.Watson

La meg synge deg stille sangere av Linda Olsson
En skytsengels dahbok av Carolyn Jess- Cooke
Det usynlige fjellet av Carolina de Robertis
Perla av Carolina de Robertis
Dagbok fra i morgen av Cecelia Ahern
Frihet og fangenskap av Simona Ahrnstedt
Takk for alle minnene av Cecelia Ahern

Dette var min liste i dag, for hvilke bøker hadde du glatt holdt deg hjemme fra jobb eller skole for?
For flere lister kan du gå inn her.
Ha en fin  Tirsdag!

Tagged:

8 thoughts on “Topp Ten Tuesday Spring Fever: Top Ten Books I’d Play Hooky With!

 1. astridterese 27. mars 2012, kl. 12:51 Reply

  Her var det mange fine bøker jeg har lest, som Blomstenes hemmelige språk, La meg synge deg stille sanger og Dagbok fra i morgen. Og mange fine bøker jeg kunne tenke meg å lese. Jeg venter på Takk for alle minnene og den gleder jeg meg til. jeg har likt alle Cecelia Aherns bøker til nå 🙂 Perla og Det usynlige fjellet kunne jeg også godt tenke meg å lese.

  Lik

 2. Gråbekka`s Blogger 27. mars 2012, kl. 13:47 Reply

  Kjempebra liste:) Mye av bøkene må jeg si meg godt ening i siden jeg har lest dem og vet de er veldig bra:) Likte også: Din godhet, La meg synge deg stille sanger, Det usynlige fjellet og Før jeg sovner. De andre tror jeg også er veldig gode bøker, og jeg kunne tenkt meg å lese dem alle en dag :)God smak du Beathe:) ønsker deg en fin dag!:) Klæm!

  Lik

 3. Beathesbokhylle 27. mars 2012, kl. 14:36 Reply

  Takk for alle minnene var god den også i likhet med de andre av Ahern, har bestilt meg «Der regnbuen ender» da mangler er vel «bare» 2 stykker igjen av henne jeg ikke har. Carolina de Robertis bøker har jeg enda ikke lest…men gleder meg til å ta fatt på de. Ha en fin ettermiddag

  Lik

 4. Beathesbokhylle 27. mars 2012, kl. 14:39 Reply

  Tusen takk for det:-)) Kan anbefale deg Cecelia Ahern sine bøker, de er litt Chick-lit blandet med magi,ELSKER de bøkene hennes om det er noe du liker:-)) Ha en finfin ettermiddag Isabella:-)) Klem Beathe

  Lik

 5. Mai Lene 27. mars 2012, kl. 15:10 Reply

  Mange av dei hadde eg òg haldt meg heime for å lese, veldig sikkert. =) Eg laga innlegg om ti personar eg kunne ha kalt opp ungane mine etter. Ganske morosamt å lage ei slik liste http://whatafeeling-mailene.blogspot.com/2012/03/top-ten-characters-and-literary-figures.html

  Lik

 6. Beathesbokhylle 27. mars 2012, kl. 15:20 Reply

  Oi,så spennende,skal gå inn å sjekke:-))) Jeg elsker jo lister, så dette er absolutt noe for meg:-)))

  Lik

 7. Siljeblomst 27. mars 2012, kl. 16:06 Reply

  Dette var ei kjempefin liste – her var det flere bøker som jeg har lyst til å lese 🙂

  Lik

 8. Beathesbokhylle 27. mars 2012, kl. 18:35 Reply

  Takk for det:-)) Ha en fin kveld:-))

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

En blogg om bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Nye Muriel

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Veien mot et bærekraftig liv

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

Les! Lue!

Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

Huset ved sjøen

Tanker om laust og fast

Hilsen fra Muscat!

En blogg om livet mitt i Oman

Lottens Bokblogg

Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

lesehestkokken

bøker, vin & mat

My Criminal Mind

~En Bokblogg

Elise Cathrin

Alltid på eventyr med ei bok i handa!

%d bloggers like this: