Vinneren av Giveawayen er kåret!

Hei!

Før jeg avslører hvem som er den heldige vinneren av boken «Journal 64» av Jussi adler-Olsen vil jeg benytte anledningen til å takke alle dere herlige lesere for alle koselige og fine kommentarer, det varmer mitt hjerte veldig det skal dere vite. I dag er det akkurat 6 måneder siden jeg startet opp med denne bokbloggen og på denne tiden  har jeg hatt hele 7636 besøk og har  skrevet 150  innlegg og på disse har jeg fått 900 fantastiske kommentarer fra dere og svar fra meg, så tusen takk skal dere ha alle sammen. Mange fine følgere har jeg fått også, jeg håper de fortsetter å følge meg videre og at nye flotte mennesker finner veien hit i tiden fremover.
Men nå er dere vel mer spent på å høre om hvem som ble den heldige vinneren enn om mine statistikker på bloggen og det forstår jeg jo veldig godt og derfor skal jeg ikke holde dere på pinebenken lengre..

              (  Selve loddtrekningen ble foretatt av min eldste sønn! )

… En liten trommevirvel må til……. TAM TAM TAA DAAA …. og den heldige vinneren ble

Gratulerer så mye til


Send meg adressen din på mail slik at jeg kan få sendt boken til deg rett over helgen!

Gratulerer så mye til deg som vant, og til de som ikke vant i dag så er det jo enda god tid til å melde seg på den andre giveawayen min som du kan finne her om du vil melde deg på. Jeg skulle ønske at jeg hadde hatt et eksemplar til hver og en av dere herlige medbloggere men det har jeg dessverrre ikke.

 Ønsker dere en riktig fin Fredagskveld!

6 responses

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

http://www.frokenflink.com/

En blogg om bøker

Forlagsliv

En blogg om bøker

Kristin forteller

- om ting hun har sett, hørt, lest og tenkt

Lesejenta

bøker

Med hodet i en bok.

En blogg om bøker

Tanker om sproget

En blogg om bøker

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Gro prøver å tenke

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Going sustainable and zero waste

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

%d bloggere like this: