GIVEAWAY hos Beathesbokhylle

Jeg er skikkelig i siget om dagen og i samarbeid med Gyldendal forlag som har vært så snill å sponset meg med et ekstra eksemplar av denne boken vil jeg gjerne gi den ene vekk til en av dere herlige medbloggere.

Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen om denne boken er å gi meg beskjed i kommentarfeltet under her.

Neste Fredag formiddag trekker jeg en heldig vinner slik at du har anledning til å melde deg på frem til og med Torsdag.

Sendt av

Så kjekt at du fant veien til bloggen min! Her finner du omtaler og annet bokrelatert stoff

29 thoughts on “GIVEAWAY hos Beathesbokhylle

 1. Jeg blir også gjerne med – Läckberg har jeg begynt å kjøpe inn, men denne ahr jeg ikke 😉
  Så kjekt for oss andre at du er sånn i siget ;))
  Ha en glad dag 🙂
  Pia

  Lik

 2. Så kjekt at du blir med:-)))) Har ikke lest noe av henne enda jeg så det blir spennende å stifte bekjentskap med forfatteren. Ja,ikke sant?Jeg syntes jo at dette er kjempegøy jeg:-))) Ha en super fredagskveld:-))

  Beathe

  Lik

 3. Camilla Läckberg VAR en favoritt, men i den forrige boka datt jeg av lasset, desverre. «Desverre» fordi jeg hadde kost meg med de forrige bøkene hennes, og da ble det litt trist å ikke henge med lenger… Denne har jo fått gode kritikker, så kanskje dette er en mulighet til å finne tilbake til henne?? Jeg blir definitivt med på trkning :o)
  God helg!

  Lik

 4. Weee… jeg vil ikke gå glipp av denne og vil selvfølgelig være med i trekningen av en Läckberg-bok! 🙂 Har ikke lest noenting av henne tidligere, så kanskje jeg får sjansen nå? Det er en første-gang for alt 😀 Ha en flotters torsdag!

  Lik

 5. Åååh, jeg oppdaget denne «give away`en» først nå… Jeg vil veldig gjerne være med på dette!
  Ha en flott vårkveld – med eller uten bok!
  Klem fra Liv Hege

  Lik

 6. Æ vil selvfølgelig være med! Min absolutte favoritt krimforfatter! Har lest alle bøkene,og har denne boka HØYEST på ønskelista over nye bøker!
  Ha en fin dag forresten ;o)
  Ellen

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s