Fremtidige favoritter # 1

I dag oppdaget jeg noe nytt, noe spennende og noe veldig gøyt. Det viser seg at bokbloggen Bokelskerinnen har en ukentlig spalte som heter » fremtidige favoritter» der hun skriver om bøker som hun ønsker seg, er spent på  og gleder seg til å lese. Dette er noe som alle kan være med på, det eneste du skal gjøre er å skrive et innlegg på bloggen din( som du kaller for «fremtidige favoritter» ) og linke til innlegget ditt på hennes side.
Jeg er med for første gang!

Ny bok i den populære serien om Avdeling Q. Etterforsker Carl Mørck og hans hjelpere står overfor en komplisert 23 år gammel sak som skal vise seg å handle om overgrep på det aller groveste. Helt fram til 1950-tallet ble nemlig «upassende» kvinner deportert til den lille øya Sprogø, der misbruk, tvang og svik var hverdagskost. Dit kom også den unge Nete Hermansen, og derfra klarte hun å unnslippe – trodde hun. Men en dag innhenter fortiden henne. Hva skjedde med henne, og hvor ble det av menneskene omkring henne? Flere av dem er blitt sporløst borte. Da Carl Mørck endelig tror han vet hvordan tingene henger sammen, kommer en ny og svært kaldblodig morder på banen.

Dette er den fjerde boken i denne krimserien, jeg har kun  denne og den første, de andre skal kjøpes så snart som mulig. Serien har fått veldig god omtale og jeg gleder meg til å ta fatt på disse bøkene.

 Norge angripes uten varsel og uten nåde. Det bestialske drapet på en kjendis i landets mest eksklusive klesbutikk er bare starten på noe langt større, verre og blodigere. Verken PST, E-tjenesten eller politiet i Bergen, Oslo eller Trondheim er i stand til å komme opp med en teori om hva som skjer eller hvorfor. Fienden synes å være overalt og ingen steder. Og hva skjer egentlig når angriperne viser seg å ha et mål svært mange – også politifolk – sympatiserer med? «Død sjel» er tredje bok i serien med førstebetjent Halvor Heming og hans kolleger. Når du har lest den, blir det garantert aldri det samme å gå inn i et prøverom igjen.
 Denne boken har jeg vært så heldig å få tilsendt og den virker jo uhyre spennende. Siden dette er tredje bok i serien må jeg vel skaffe meg de andre også.


Jeg leser ikke bare krim selv om jeg må innrømme at jeg liker det bedre og bedre. Innimellom er det godt å lese noen lettleste såkalte «Chick-lit» bøker som jeg liker veldig godt. Sverger jo veldig til Cecelia Ahern sine bøker, det samme med Carole Matthews sine bøker. Jeg har derimot også oppdaget  Sophie Kinsella men selv om jeg bare har lest en bok av henne til nå så tror jeg absolutt at jeg kommer til å lese mye mer av henne i fremtiden og i Mai kommer det en ny bok av henne ut på Norsk

 
  Poppy Wyatt er forlovet med verdens kjekkeste mann. Dr. Magnus Tavish er høy, smart og underviser ved Kings College. Men så skjer det forferdelige: under utdrikningslaget forsvinner den uerstattelige, antikke forlovelsesringen sporløst. Ikke nok med det: En frekk raner ser sitt snitt til å snappe Poppys elskede mobiltelefon rett ut av hendene hennes. Gode råd er dyre, men skjebnen kommer Poppy til unnsetning. I en søppelkasse i hotellobbyen der hun leter etter ringen, får hun øye på en nesten ny Nokia-telefon. Det viser seg snart at den forrige eieren, Violet Newton, personlig assistent for direktøren i White Consulting Group, har kvittet seg med telefonen av gode grunner ? og snart befinner Poppy Wyatt seg midt i den forrige eierens dilemmaer.
 Jeg har nummeret ditt beviser igjen Sophie Kinsellas evne til å skrive underholdende og oppfinnsomt om moderne storbyliv, kjærlighetens irrganger og tilfeldighetenes nådeløse spill. 

Tagged:

12 thoughts on “Fremtidige favoritter # 1

 1. Pia 9. mars 2012, kl. 10:59 Reply

  Det var en morsom utfordring – tror jeg også må hive meg på den i neste uke :))

  Jussi Adler-Olsen står også på min liste. Sophie Kinsella er ny for meg, men jeg ble nysgjerrig, så den legges bak øret med en gang 😉

  Ønsker deg en glad fredag og glitrende helg :))
  Pia

  Lik

 2. Pia 9. mars 2012, kl. 11:00 Reply

  Kan jeg forresten spørre hva du har gjort for at jeg skal slippe å skrive sånne godkjenningsbokstaver når jeg kommenterer hos deg? Jeg får det ikke bort hos meg …

  Lik

 3. Beathesbokhylle 9. mars 2012, kl. 11:02 Reply

  Tusen takk for det Pia og like måte!!! Ja, jeg likte denne utfordringen her også, det er så fin måte å oppdage nye bøker og forfattere på.

  En god helg ønskes deg:-)))

  Lik

 4. Beathesbokhylle 9. mars 2012, kl. 11:04 Reply

  Da går du på utfroming-innstillinger-kommentarer og litt langt nede på den siden du kommer inn på da står det er spørsmål om du skal ha ordre bekreftelse på kommentarer og da klikker du nei om du vil ha det vekk.

  Lik

 5. Bokelskerinnen 9. mars 2012, kl. 11:09 Reply

  Så morsomt at både du og Anette har valgt boken til Kinsella. Har lyst til å lese henne en gang. Birger Baug har fått utrolig god omtale hos Linesbibliotek for sine forrige bøker, så jeg skal også lese ham etter hvert. Og Jussi Adler – Olsen er en av mine favoritter.

  Koselig at du ville være med 🙂 Jeg fant ut at istedenfor at kun jeg la ut innlegg var det koselig å få med flere, da kan jeg få tips til bøker når jeg besøker andre bloggere også.

  Lik

 6. Beathesbokhylle 9. mars 2012, kl. 11:17 Reply

  Har bare lest en bok av kinsella på Engelsk, men jeg liker veldig godt den sjangeren og det var kjekt å oppdage en annen forfatter enn de jeg nevnte i innlegget mitt. Olsen sine bøker har jeg vært nysgjerrig på lenge og gleder meg til å bli kjent med hans bøker,tror absolutt jeg vil like de. Dere er så flinke til å finne på slike utfordringer og det er kjempemoro å være med på slike, so keep up the good work.

  Ønsker deg en strålende helg!

  Lik

 7. Mai Lene 9. mars 2012, kl. 17:20 Reply

  Den siste høyrtes kjekk ut. =)

  Lik

 8. Beathesbokhylle 9. mars 2012, kl. 17:24 Reply

  Ja,denne har jeg på ønskelisten min for våren:-))

  Lik

 9. Siljeblomst 9. mars 2012, kl. 22:15 Reply

  Åh, jeg vil lese Birger Baug og Jussi Adler – Olsen (har bare lest de to første forløpig). Takk for flotte tips, Beathe 🙂

  Lik

 10. Beathesbokhylle 9. mars 2012, kl. 23:14 Reply

  Bare hyggelig Silje:-)) hae enda tilgode å lese noe av han, men skal lese den første boken hans snart, gleder meg til det. Ha en super helg:-))

  Lik

 11. Gråbekka`s Blogger 10. mars 2012, kl. 09:21 Reply

  Her var det jo mye gode forslag på bøker:) Kunne tenkt meg å lese alle disse bøkene, men spesielt krimbøkene. De hørtes spennende ut:)

  Ha en fin Lørdag!:)

  Lik

 12. Beathesbokhylle 10. mars 2012, kl. 13:28 Reply

  Har så lyst til å begynne på de krimbøkene med det samme men jeg får tålme meg og lese ferdig de jeg holder på med først. ha en super lørdag du også:-))

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

En blogg om bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Nye Muriel

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Veien mot et bærekraftig liv

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

Les! Lue!

Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

Huset ved sjøen

Tanker om laust og fast

Hilsen fra Muscat!

En blogg om livet mitt i Oman

Lottens Bokblogg

Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

lesehestkokken

bøker, vin & mat

My Criminal Mind

~En Bokblogg

Elise Cathrin

Alltid på eventyr med ei bok i handa!

%d bloggers like this: