Smakebit på Søndag – 7 :Historien om vakre jente av Rachel Simon & Mørk Engel av Laini Taylor

Det er Søndag igjen og det betyr en ny omgang med utfordringen » Smakebit på Søndag» som er en ukentlig utfordring som Mari fra bloggen Flukten fra virkeligheten står bak. Utfordringen går ut på å dele noen linjer fra boken du holder på å lese i og gjerne da en smakebit som ikke avslører noe særlig fra selve handlingen i boken.
Jeg holder på å lese flere bøker for øyeblikket og jeg velger meg to bøker som jeg har lyst til å dele med dere og den ene er en bok som heter » Historien om vakre jente» av Rachel Simon og «Mørk Engel» av Laini Taylor, en bok som sikkert flere av dere har lest allerede.

Smakebiten er hentet fra s 102 » Endelig,første juledag, ble Lynnie sendt tilbake. Hun hadde ikke regnet med å komme tilbake. For alt hun visste, kom straffen- «straffen som Nei-nei skylder samfunnet,» sa Clarence med falsk medfølelse i stemmen-til å vare for alltid.»

   Den andre boken jeg holder på å lese i er Mørk Engel av Laini Taylor

Smakebiten er hentet fra s 26 » Karou var mystisk. Hun hadde ingen nær familie, hun snakket aldri om seg selv, og hun var ekspert i å vri seg unna spørsmål som var rettet mot henne. Med tanke på de opplysningene vennene hadde fått om karous bakgrunn, kunne hun like godt ha sprunget ut av Zev`s hode. Hun sluttet aldri å overraske.»
Har du lyst å dele noen smakebiter med oss andre eller har du lyst til å se andre smakebiter så kan du gjøre det her

Sendt av

Så kjekt at du fant veien til bloggen min! Her finner du omtaler og annet bokrelatert stoff

22 thoughts on “Smakebit på Søndag – 7 :Historien om vakre jente av Rachel Simon & Mørk Engel av Laini Taylor

  1. Nydelige smakebiter! «Historien om vakre jente» står på vent i bokhyllen og jeg gleder meg veldig til å lese den 🙂 God søndag og klem fra Anette 🙂

    Lik

  2. Jeg har så lyst til å lese Mørk engel, men jeg har ikke fått tak i boken enda. Den andre smakebiten var også fristende! 🙂 God fastelavensøndag!

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s