Oppsummering for Januar 2012

 Hei

Her kommer en liten oppsummering for Januar måned!

Når det gjelder «taket» mitt på kun å kjøpe 2 bøker pr måned dette året så har jeg gått skikkelig på trynet som vi sier her i Bergen. Hele 7 bøker har jeg kjøpt denne måneden og dette er bøkene jeg har kjøpt:

 Noen av bøkene var på tilbud og da gjør det ikke så veldig mye om jeg ikke klarte å overholde målet mitt denne måneden, men jeg kan ikke «bomme» med fem bøker pr måned!  Har i tillegg fått tilsendt mange bøker denne måneden så det er mange gode bøker i bokhyllen som bare står der å venter på å bli lest!

 Når det gjelder antall bøker jeg skal lese pr måned så klarte jeg ikke å nå målet mitt på 8 bøker pr måned eller 2 bøker pr uke. Det er spesielle grunner til at jeg ikke har klart  å lese mer enn 5 bøker denne måneden så jeg tror ikke det skal bli så vanskelig  å få dette til i tiden fremover.

Bøkene jeg har lest denne måneden er disse:

Bok 1: «Dagbok fra i morgen» Av Cecelia Ahern
Bok 2: » The postmistress» av Sarah Blake
Bok 3: « Storm i en tekopp» av Carole Matthews
Bok 4: » Din Godhet» av linda Olsson
Bok 5: » Jeg tør ikke fly» av Erica Lange

Det kommer anmeldelse på «The postmistress» og «Jeg tør ikke fly» i løpet av uken!

Selv om jeg har likt veldig godt de bøkene jeg har lest denne måneden så er favoritten min  «Din godhet» av Linda Olsson

Da er det bare å se frem mot en ny og spennende måned med mange gode lesestunder!
Klem Beathe

12 thoughts on “Oppsummering for Januar 2012

 1. KindleJoy 31. januar 2012, kl. 17:20 Reply

  Jeg må le litt når jeg leser om tak på bokkjøp pr mnd. Det har jeg forsøkt i så mange år at jeg bare vet at jeg går på trynet. Jeg har fått et gedigent antall bøker av en venn som har reist til utlandet for mange år, og der er det faktisk hundrevis(!) av bøker jeg ikke har lest. Men hva gjør jeg? Kjøper bøker på Amazon. Haha.. Jeg tror det ligger i genene til enhver bokorm. Men nå kjøper jeg i det minste e-bøker som ikke tar plass. Det er min unnskyldning, hehe… Man finner alltid unnskyldninger også 🙂 🙂 Du er IKKE alene !!! 😉

  Lik

 2. Gråbekka`s Blogger 31. januar 2012, kl. 18:12 Reply

  Har som mål å kjøpe bare to bøker, latterlig lavt spør du meg, men det var pga plassmangel:) Må nok øke på der litt ja. Låner jo mye på biblioteket, men ser med kindelen i hus er det for enkelt og handle også er det jo salg i butikkene:) Bare å stable litt her og der i leiligheta:) Har fått din godhet i posten av forlaget og den ligger klar i hyllen for å bli lest, gleder meg:)Antall bøker tror jeg vil gå både opp å ned oss meg også, man har jo noen månder som er travlere en andre og da blir det litt mindre lesning:)Gleder meg å lese anmeldelsene:)

  God kveld!

  Lik

 3. Beathesbokhylle 31. januar 2012, kl. 18:51 Reply

  Ja,det er jo typisk det der… hehe..det blir liksom aldri nok bøker. Jeg skal prøve men vet jo ikke om jeg klarer å overholde det.

  Lik

 4. Beathesbokhylle 31. januar 2012, kl. 18:54 Reply

  Jeg er jo alene med 3 barn og er uføretrygdet, derfor må jeg prøve å begrense bokkjøpene litt,men om jeg faktisk klarer å kjøpe kun 2 bøker pr måned gjenstår å se. Du har mye å glede deg til da skjønner jeg. Ha en fin kveld:-)

  Lik

 5. Anette 31. januar 2012, kl. 20:48 Reply

  Så flott oppsummering, her var det mange godbiter! Mitt lesemål er å klare 4 bøker i mnd, når det gjelder innkjøp….veeeel…prøver å begrense meg, men det er ikke lett. Ikke får jeg dårlig samvittighet når jeg kjøper bøker heller, det er jo for meg en meget fornuftig ting å bruke pengene på, he he. Men det har faktisk blitt mindre de siste mnd fordi jeg har fått mange bøker fra forskjellige forlag, og det er jo supermoro 🙂 Gleder meg til mange flere anmeldelser på fineste bloggen din ❤

  Lik

 6. Beathesbokhylle 31. januar 2012, kl. 22:02 Reply

  Tusen takk for det:-) Har også vært så heldig å fått en hel haug med bøker fra ulike forlag og det hjelper veldig på,men jeg har jo mange bøker på ønskelisten min , så litt innkjøp blir det uansett.Ha en super kveld Anette:-)

  Lik

 7. astridterese 1. februar 2012, kl. 14:57 Reply

  Flott oppsummering!
  Jeg har ikke noe mål eller grense for hvor mange bøker jeg kan kjøpe fordi jeg kjøper svært få. Jeg jobber på biblioteket og kan derfor skaffe meg de bøkene jeg har lyst på helt gratis 🙂
  Denne måneden kjøpte jeg likevel 9 bøker. Fem i Feverserien og resten Dickens. Jeg gleder meg til å sette i gang å lese dem… Når jeg får tid 🙂

  Lik

 8. Gråbekka`s Blogger 1. februar 2012, kl. 19:16 Reply

  Alene mødre beundrer jeg, skjønner det er ikke lett økonomisk. Har selv vokst opp med alenemor, de er jo de tøffeste i verden:)Ja det er dyrt med bøker, så ser den:) Jeg kjøper som regel bøker på salg for å ikke bruke så mye penger, men ser at med den billige Amazone bøker til Kindelen, så blir det ikke lett med bare to bøker, så må nok skru opp mitt antall av bøker eller så vil jeg vel aldri å få målet mitt til. Kjøper jeg under er jo bare det ett bonus:)
  Gleder meg å høre hva du synes om Indias datter, har lyst å lese den å:)

  Ha en riktig fin dag!Skal også legge en Januaroversikt i dag:)Ble inspirert:)

  Lik

 9. Beathesbokhylle 1. februar 2012, kl. 19:58 Reply

  Tusen takk for det, nå for tiden er det endel andre ting enn bøker jeg bør bruke penger på, men sånn er det vel innimellom for alle uansett tenker jeg. Men det blir vel noen denne måneden også,det er mange som jeg føler jeg bare MÅ kjøpe nå… men denne måneden er det jo mammutsalg så da kan en jo gjøre mange gode kupp. Ja,gleder meg til å ta fatt på Indias datter. Gleder meg til å se på din oppsummering for januar:-)

  Lik

 10. Beathesbokhylle 1. februar 2012, kl. 20:01 Reply

  Heldiggrisen deg:-) Jeg bor et stykke fra biblioteket så det blir ikke til at jeg går der å låner, skulle gjerne gort det. Dickens bør jeg få tak i etterhvert forstår jeg,mange som leser bøkene hans. ha en fin kveld:-)

  Lik

 11. Bokelskerinnen 1. februar 2012, kl. 22:06 Reply

  Jeg hentet Carole Matthews bøkene på biblioteket i dag. Slo opp på en side og fastslo med en gang at jeg kommer til å få lyst på godteri mens jeg leser 😉

  Lik

 12. Beathesbokhylle 2. februar 2012, kl. 06:58 Reply

  Hihi… er spent på hva du syntes om de bøkene, kos deg med både godteriet og bøkene!

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

En blogg om bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Nye Muriel

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Veien mot et bærekraftig liv

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

Les! Lue!

Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

Huset ved sjøen

Tanker om laust og fast

Hilsen fra Muscat!

En blogg om livet mitt i Oman

Lottens Bokblogg

Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

lesehestkokken

bøker, vin & mat

My Criminal Mind

~En Bokblogg

Elise Cathrin

Alltid på eventyr med ei bok i handa!

%d bloggers like this: