Har du din egen lesekrok?

Heisann!

Etter at jeg måtte ta litt av stuen min for å lage et lenge etterlengtet soverom til min datter, så har stuen min blitt betraktelig mindre. Dermed måtte en egen lesekrok og/eller blogghjørne vike for en stakket stund ( noen år ) Nå vrir jeg hjernen min for å prøve å finne en annen løsning på dette… imens kan jeg og kanskje dere finne litt inspirasjon i disse bildene.. Vet ikke om dere fikk sett «Tid for hjem» i  går, men jeg fikk sansen for det biblioteket som de laget for huseierne og det var noe lignende dette..

Tenk å få sitte inne i bokhyllen å lese da? Kan det bli bedre?
Tror nok at jeg ville hatt  det litt mer romslig rundt meg, men det var litt kult!

 Noe annet finurlig hun interiørdesigneren som var med i tirsdagens utgave av «Tid for hjem» var en bokstøtte og lignet veldig på denne ..

Artig sak det der!  Når man «googler» lesekrok eller lesehjørnet så kommer det frem en del fine bilder fra diverse interiør blogger av lesekroken de har hjemme, utrolig mye flott. Masse inspirasjon å hente der. På en av dem så var det en sjeselong lignende denne, tenk så herlig å kunne synke ned i en slik, ha masse puter oppi og  et pledd, ta frem en kjempegod bok og en stor kopp te å bare nyte en herlig lesestund!

Selv leser jeg på sofaen  eller i sengen, men har ett ønske om egen lesekrok høyt oppe på min ønskeliste.

Har du din egen lesekrok hjemme?

Klem Beathe

9 responses

 1. Fra jeg var veldig ung (sånn ca 6 år) så har jeg ønsket meg et bibliotek. Faktisk! Ifølge min mor var jeg nokså plagsom på akkurat det området. Mine foreldre var nemlig ingen lesehester, og jeg tok igjen for hele familien og naboene med..
  NÅ har jeg imidlertid mitt eget bibliotek! Med en herlig natuzzi skinnsofa hvor man kan «flippe ut» en fotskammel til 2 av setene. Riktignok har jeg gått over til e-bøker, men det kommer av at både hele biblioteket og soveromsbokhyllene truer med å sprenge sine grenser. Jeg elsker å sitte i sofaen min med en stor varm kopp te og ei ny bok foran nesa. En dag skal jeg ta bilde av «kroken» min, for egentlig så er jeg nokså stolt av den. Endelig 🙂

  Liker

 2. @KindleJoy:Så herlig:-) Gleder meg til å se bilde av biblioteket ditt:-) Har sånn stressless sofa fra Natuzzi men jeg glemmer jo at jeg kan trekke ut og få fotskammel… hehe..bøkene mine har jeg i inneboden, men har store planer om å kjøpe meg bokhyller etterhvert. Bøkene fortjener jo å få stå fremme ikke sant? Kjøpe meg en bokhylle som jeg har på soverommet til de uleste bøkene mine så rommet mitt kan jo nesten minne om en liten lesekrok;-)
  E-bøker er jeg litt nysgjerrig på og vurder å kjøpe meg lesebrett.

  Liker

 3. Før var sengen og sofaen min to lesesteder (hjemme altså :-)). Men så var vi så heldig å arve to flotte lenestoler av mine svigerforeldre, og nå er den ene av dem absolutt min lesekrok.
  På loftet har vi innredet et kombinert kontor og bibliotek, så det er ikke mange av bøkene mine som står i stuen. Jeg har en skal lese hylle, men det er alt. Egentlig kunne jeg tenkt meg en hel vegg med innebygde bokhyller. Tenk så fantastisk!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

http://www.frokenflink.com/

En blogg om bøker

Forlagsliv

En blogg om bøker

Kristin forteller

- om ting hun har sett, hørt, lest og tenkt

Lesejenta

bøker

Med hodet i en bok.

En blogg om bøker

Tanker om sproget

En blogg om bøker

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Gro prøver å tenke

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Going sustainable and zero waste

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

%d bloggere like this: