Bokanmeldelse – Dagbok fra i morgen av Cecelia Ahern

Forlag:Bazar
Sideantall:320
Format:Heftet
Utgitt:2011
Kilde:Kjøpt selv

Fra Bokomslaget

Tamara vokser opp på solsiden og er vant til å få alt hun ønsker seg. Hun har aldri skjenket morgendagen en tanke, men da faren dør og etterlater familien i bunnløs gjeld, forandrer livet seg dramatisk. Sammen med moren må Tamara flytte til sin onkel og tante, som bor i en liten landsby, langt fra det velstående og urbane Dublin Tamara er vant til. Hun er ensom og alene. Men på biblioteket kommer hun over en bok som snur opp ned på tilværelsen. Tamaras liv forandrer seg for alltid da hun finner ut hva boken gjemmer..

Min mening om boken 

Når faren til Tamara dør og etterlater henne og moren i en bunnløs gjeld, så tvings de til å flytte ut på landsbygden for å bo hos tanten og onkelen hennes.
Tamara som var vant med å leve ett urbant liv sammen med venninne sine begynte ganske så snart å kjede seg ute på den øde landsbygden.

 » Han var egentlig ikke fanget i det hele tatt, han bare lette på feil sted. Jeg lurer på om Gud kan se en utvei for meg og mamma. Hvis jeg kan se det åpne vinduet for fluen, kan Gud se morgendagen for meg og mamma.»

En dag dukker imidlertid Marcus opp med sin bokbuss på jakt etter nonnen søster Ignatius for å levere en bok til henne.Tamara bestemmer seg for å være med på en kjøretur og i bussen kommer hun over en mystisk lærinnbundet bok med lås på og bestemmer seg for å låne denne.

Boken skulle vise seg å snu helt opp ned på den unge jentens liv for som det skulle vise seg så kunne denne boken nemlig se inn i fremtiden og den avslørte dermed morgendagens hendelser både på godt og vondt….» Så snart jeg åpnet permene, så jeg ordene fra dagen før forsvinne som om den nye dagen hadde sugd bort blekket, og i stedet begynte en sirlig håndskrift-min sirlige håndskrift- å tre fram i slynger og streker,ord for ord, så raskt at jeg knapt kunne holde følge.»


Herfra blir man sugd inn i Cecelia Aherns magiske verden,med hemmelige hager, glasshager og slottsruiner, hvor den ene avsløringen er mer overveldende enn den andre,  i ett høyst innviklet komplott utført av ett sykt menneskets hat og kjærlighet.Dette er den tredje boken jeg leser av forfatteren  og har fått skikkelig sansen for hennes måte å skrive på og jeg elsker hennes magiske verden:-)klem Beathe


Sendt av

Så kjekt at du fant veien til bloggen min! Her finner du omtaler og annet bokrelatert stoff

6 thoughts on “Bokanmeldelse – Dagbok fra i morgen av Cecelia Ahern

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s