Oppdatering for 2011

Fikk ikke lest like mange bøker som jeg hadde tenkt nå i høst men det kommer ett nytt år med nye muligheter. Jeg endte på skarve 34 bøker utenom de Lavkarbobøkene jeg har lest, men når jeg tenker på at jeg begynte å lese » for fullt» på senvåren så er det ikke så ille likevel. Målet til neste år er jo å lese 100 bøker så endel mer blir det. Gleder meg til å ta fatt på ett nytt bokår!

Klem Beathe

Sendt av

Så kjekt at du fant veien til bloggen min! Her finner du omtaler og annet bokrelatert stoff

3 thoughts on “Oppdatering for 2011

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s