Herlig bokpakke fra Silke!

Hei

Fikk en herlig bokpakke i posten i går fra Silke forlag og jeg gleder meg masse til å ta fatt på disse bøkene*smiler* og det kommer godt med at jeg skal ut på Ikea å kjøpe meg en bokhylle som jeg kan ha på rommet mitt slik at jeg får plass til alle bøkene jeg ikke har fått lest enda!

Men her er den herlige bokpakken:

Har du lest noen av disse bøkene?

Klem Beathe

Sendt av

Så kjekt at du fant veien til bloggen min! Her finner du omtaler og annet bokrelatert stoff

6 thoughts on “Herlig bokpakke fra Silke!

 1. Jeg har lest Min mangel på Stolthet og Fordom i Jakten på Mr. Darcy. Den nådde ikke helt mine forventninger. Men var helt greit. Kjære jeg må fortelle deg… er ei veldig tung bok. Jeg har holdt nesten på å gi den opp. Men leser den forsatt. Selv om den ligger litt på «vent» ut av de bøkene jeg leser.

  Lik

 2. så kjekt å finne bokbloggen din
  er selv veldig glad i å lese
  har du lest Sue Monk Kidd's siste? jeg har ikke. lurer på om skal 🙂

  har nettopp lest barnepiken. Og nå er det Den trettende fortellingen. (hvis du har hørt om den)

  vi blogges 🙂
  beste hilsner fra
  Åpent^hus

  Lik

 3. @Askeladden: Jeg har lest Min mangel på stolthet og fordom i jakten på Mr. Darcy og jeg syntes den var veldig god… ok, har hørt flere si det om den andre boken du nevner der… jeg får lese ett par lette bøker først da tenker jeg.

  Lik

 4. @ Åpent hus: Hyggelig å høre det:-)Jeg har enda ikke lest noe av Sue monk Kidd,men jeg har 3 bøker liggende så gleder meg til å ta fatt på de. Den trettende fortellingen og barnepiken har jeg liggende på vent i bunken.

  Lik

 5. Silke er et herlig forlag, og jeg har lest flere av bøkene deres! Gled deg til «Min mangel på stolthet…», den er fantastisk. Noe jeg desverre ikke kan si om «En kassadames bekjennelser» 😦 Bokanmeldelse kommer snart! Klem fra Anette 🙂

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s