Litt Chick-lit bøker!

Hei

Jeg liker mange forskjellige typer bøker og innimellom krim og andre romaner er det godt å ha noen lettleste bøker tilgjengelig. Dermed har jeg lagt den «skal ikke kjøpe flere bøker før jul» ballen helt død, for det er jammen ikke enkelt når du får to bøker til litt over 140,-kr. Idag valgte jeg typiske Chick-litt bøker som jeg har litt sansen for, og valget falt to bøker av Jill Mansell. Har ikke lest noe av henne før så jeg er skikkelig spent på de bøkene.

og

Da er det bare å vente til de dukker opp i postkassen om en stund.

Har du lest noe av denne forfatteren før?

Klem Beathe

Sendt av

Så kjekt at du fant veien til bloggen min! Her finner du omtaler og annet bokrelatert stoff

5 thoughts on “Litt Chick-lit bøker!

 1. Hei du! Så koselig at du vil følge bloggen min og være med på min giveaway *smiler*
  Herlig blogg du har, boktips er alltid noe jeg trenger ( er veldig dårlig på å lese bøker, men har planer om å bli bedre ) så jeg legger meg til som følger jeg 🙂
  HA en super lillelørdag og kos deg med Jill Mansell når bøkene kommer 🙂
  Klem Pauline

  Lik

 2. @ Sol i villa blå: Tusen takk for det og i like måte:-) Har ikke lest noe av denne forfatteren enda så det skal bli spennende å lese. Liker godt sjangeren da, lettlest og greit er bra sånn innimellom.

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s